Català | Castellano | English Cercador ràpid
Inici
Biografia
Obra
Bibliografia
Didàctica
Documents
Portades
Galeria d'imatges
Enllaços
Avís legal sobre aquesta pàgina web
Tots els continguts del lloc web www.bartramurià (textos, imatges i fotografies, dibuixos i arxius de text, indicats sense caràcter limitatiu) són propietat del Grup de Literatura d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals o dels proveïdors de continguts (molt especialment dels hereus d'Agustí Bartra i Anna Murià), havent estat, en aquest últim cas, objecte de llicència o cessió per part dels mateixos, i estan protegits per les normes nacionals o internacionals de propietat intel·lectual.
La recopilació, disseny, ordenació i muntatge de tot el contingut del lloc web són propietat exclusiva del Grup de Literatura d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa i es troben protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.
 
S'atorguen els «Premis Agustí Bartra - El somriure del gat» de 2017
El dimecres 19 d'abril de 2017 es fa entrega a Terrassa dels premis «Agustí Bartra. El somriure del gat», adreçats a alumnes de Segon Cicle de Secundària i Batxillerat
Joan Rovira guanya la tretzena edició del premi literari Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de Poesia

El periodista terrassenc Joan Rovira (Manresa, 1962) guanya la tretzena edició del premi literari Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de Poesia amb el poemari Elegia d’Atenes.


Veure totes les noticies.