Català | Castellano | English Cercador ràpid
Inici
Biografia
Obra
Bibliografia
Didàctica
Documents
Portades
Galeria d'imatges
Enllaços
Avís legal sobre aquesta pàgina web
Tots els continguts del lloc web www.bartramurià (textos, imatges i fotografies, dibuixos i arxius de text, indicats sense caràcter limitatiu) són propietat del Grup de Literatura d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals o dels proveïdors de continguts (molt especialment dels hereus d'Agustí Bartra i Anna Murià), havent estat, en aquest últim cas, objecte de llicència o cessió per part dels mateixos, i estan protegits per les normes nacionals o internacionals de propietat intel·lectual.
La recopilació, disseny, ordenació i muntatge de tot el contingut del lloc web són propietat exclusiva del Grup de Literatura d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa i es troben protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.
 
Bernat Nadal guanya el premi Ciutat de Terrassa de Poesia Agustí Bartra 2017
Bernat Nadal guanya el premi Ciutat de Terrassa de Poesia Agustí Bartra amb el llibre Suite de Camille Claudel. El jurat estava format per Jaume Aulet, Antoni Clapés, Jordi F. Fernández, Xavier Macià i Llorenç Soldevila.
Montserrat Carulla recita Agustí Bartra durant la Setmana de la Poesia de Barcelona - 2017.
L’actriu Montserrat Carulla recita els haikús d’Arinsal d’Agustí Bartrar durant la Setmana de la poesia de Barcelona, el mes de maig de 2017.
Veure totes les noticies.