Català | Castellano | English Cercador ràpid
Inici
Biografia
Obra
Bibliografia
Didàctica
Documents
Portades
Galeria d'imatges
Enllaços
«Canción»
Traducció d'un poema del llibre Ecce homo, recitat per Juan Rejano. Enregistrat al disc de llarga durada Poesía española de México, segon volum, editat a Mèxic l'any 1970.
«Canción»
«Cançó de Soleia»
La Batzuca interpreta en directe la peça «Soleia», basada en els fragments quart i cinquè de la «Cançó de Soleia», poema contingut a Rapsòdia de Garí.
«Cançó de Soleia»
«Casi un canto para el mar»
Traducció d'un poema del llibre «L'arbre de foc», recitat per Juan Rejano. Enregistrat al disc de llarga durada «Poesía española de México», segon volum, editat a Mèxic l'any 1970.
«Casi un canto para el mar»
«Cinquena elegia» d'Agustí Bartra
«Cinquena elegia» del llibre Ecce homo d'Agustí Bartra, recitada pel mateix poeta en un enregistrament editat per Edigsa el 1970.
«Cinquena elegia» d'Agustí Bartra
«Dic la flor»

«Dic la flor», poema del llibre El gall canta per tots dos, recitat per Miquel Pujadó. Enregistrat al disc «La sínia i l'estrella. Suite d'Agustí Bartra» l'any 2007.

«Dic la flor»
«Hora alciònica» d'Agustí Bartra
«Hora alciònica», poema del llibre La fulla que tremola d'Agustí Bartra, recitat pel mateix poeta.
«Hora alciònica» d'Agustí Bartra
 
Bernat Nadal guanya el premi Ciutat de Terrassa de Poesia Agustí Bartra 2017
Bernat Nadal guanya el premi Ciutat de Terrassa de Poesia Agustí Bartra amb el llibre Suite de Camille Claudel. El jurat estava format per Jaume Aulet, Antoni Clapés, Jordi F. Fernández, Xavier Macià i Llorenç Soldevila.
Montserrat Carulla recita Agustí Bartra durant la Setmana de la Poesia de Barcelona - 2017.
L’actriu Montserrat Carulla recita els haikús d’Arinsal d’Agustí Bartrar durant la Setmana de la poesia de Barcelona, el mes de maig de 2017.
Veure totes les noticies.